به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، افراد سودجو با ارسال پیامکهای جعلی حاوی لینک فیشینگ یا دانلود اپلیکیشنهای جعلی اطلاعات کارت بانکی خیران را سرقت و موجودی حساب آنها را برداشت میکنند.
رئیس پلیس فتا اصفهان با اعلام این مطلب افزود: پیامکهای ارسالی توسط این کلاهبرداران فاقد سرشماره رسمی است و از سیم کارتهای شخصی ارسال می شود و اخیراً در شبکههای اجتماعی با جعل هویت و عکس پروفایل خود اقدام به ارسال پیام یا برقراری تماسهای صوتی میکنند.
سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی تصریح کرد: در بسیاری از موارد کلاهبرداران با معرفی شمارههای کارت بانکی و جمع کردن حتی مبالغ اندک از تک تک مردم، سرمایههای مردم را به تاراج میبرند.
وی تاکید کرد: شهروندان نذورات خود را به تشکلهای خیریه که دارای تاییدیه و مجوز فعالیت هستند اهدا و از واریز وجه به حساب افراد ناشناس که در شبکههای اجتماعی احساسات آنها را تحت تاثیر قرار میدهند، خودداری کنند.
عامل سرقت کننده ارز دیجیتال شناسایی شد
رئیس پلیس فتا استان هرمزگان از شناسایی و دستگیری عامل سرقت کننده از حساب ارز دیجیتال خبر داد و اعلام کرد: افرادی که اقدام به سرقت از کیف پول دیجیتال میکنند متخلف محسوب شده و برابر قانون با این افراد برخورد خواهد شد.
سرگرد احسان بهمنی، رئیس پلیس فتا استان هرمزگان در تشریح این خبر گفت: در پی مراجعه فردی با مرجوعه قضایی به پلیس فتا و درخواست رسیدگی به شکوائیه خود مبنی بر سرقت از حساب ارز دیجیتال، پرونده اولیه تشکیل و با ثبت اظهارات شاکی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
این مقام انتظامی تصریح کرد: با بررسیهای فنی اولیه شخص متهم که همسر شاکی است با همکاری برادرش اقدام به سرقت از حساب ارز دیجیتال همسرش کرده است.
سرگردبهمنی گفت: با اقدامات تخصصی سایبری صورت گرفته توسط کارشناسان این پلیس، متهم پس از دستگیری با روبهرو شدن با ادله دیجیتال انکارناپذیر جمعآوری گردیده لب به سخن گشود و به بزه ارتکابی اعتراف کرد و اعلام کرد به دلیل اختلاف خانوادگی اقدام به سرقت از کیف پول دیجیتال همسرم کردم.
رئیس پلیس فتا استان هرمزگان به شهروندان هشدار داد: این روزها مجرمان سایبری همیشه آماده هک حسابها و کیف پولهای رمزنگاری شده هستند؛ محبوبیت و افزایش قیمت ارزهای دیجیتال پیشرو مانند بیتکوین و اتریوم، آنها را به یک هدف سودآور برای کلاهبرداران در سراسر جهان تبدیل کرده است.
نظر شما